De mensen

Aannemingsbedrijf Panco is al ruim vijftig jaar betrouwbaar, vakkundig en veelzijdig. Dat kan alleen door de inzet van onze medewerkers!

Michel Pantekoek

 • Michel Pantekoek

Directeur van Aannemingsbedrijf Panco met als bijzondere taak directeur bijzaken. Is na zijn restauratieopleiding op de Hogeschool van Utrecht ook officieel restauratiespecialist.

Op woensdag voetballer bij Stedoco in een zeven tegen zeven competitie en op dinsdag tafeltennisser bij HTV. En, zeker zo belangrijk: echtgenoot van Anneke en vader van Esther, Martine en Marleen.

Adrie Schrijver

 • Adrie Schrijver

Adrie is getrouwd met Rina, vader van Mendy en Colin en bij Panco werkzaam als bedrijfsleider. In de praktijk krijgt u met een telefoontje naar Panco Adrie als eerste aan de telefoon. Hij maakt dan graag een afspraak om u van een passend advies te voorzien, desgewenst gevolgd door een offerte of een aanvraag voor een bouwvergunning.

Adrie is bij Panco de man met de langste adem, hij loopt namelijk de marathon in 3 uur en 30 minuten terwijl hij op de fiets ook zijn mannetje staat!

Willem Verbaan

 • Willem Verbaan

Ondanks zijn jeugdige leeftijd werkt Willem al tien jaar bij Panco en weet hij dus precies hoe de kwaliteit van Panco eruit ziet en hoe de klanten het graag willen hebben. Inmiddels is hij junior af en mag hij zich met recht uitvoerder noemen.

Lourens Verhaar

 • Lourens Verhaar

Lourens is een meester met de draadloze muis, met deze muis kan hij niet alleen probleemloos CAD tekeningen maken, maar ook calculeren en plannen. Ook is hij de beste verdediger die bij voetbalvereniging Stedoco te vinden is.

Elly Blokland

 • Elly Blokland

Onze administratieve kracht, is zo sterk dat ze haar werk af kan in twee halve dagen. Niet zo vaak aanwezig dus, maar als ze er is kan niemand om haar heen. Een medewerker om met gepast respect te behandelen.

Johan van Harmelen

 • Johan van Harmelen

Johan is onze alleskunner, inmiddels voor het grootste deel van zijn tijd werkzaam bij Industrieel Centrum Avelingen als begeleider van de houtafdeling.

In de overige uren kunt u naar Johan vragen als uw deur klemt of als u een dakraam nodig heeft. Ook voor advies over het maken van een krabpaal voor uw katten kunt u bij hem terecht. Johan verzorgt samen met zijn echtgenote Marcella twee katten en dit gaat ze goed af; er heeft nog geen kat geklaagd.

Jan van de Burg

 • Jan van de Burg

Specialist in moeilijke timmerklussen die hij ook nog eens het liefst alleen oplost. Naast een veelzijdig timmerman is hij ook veelzijdig als vader, hij heeft namelijk zowel een zoon als een dochter.

Ad Hoefnagels en Perry Dingenouts

 • Ad Hoefnagels en Perry Dingenouts

Voorman timmerman Ad is steun en toeverlaat als het aankomt op maatvoering van stelwerk voor de metselaar, het maken van alle kapvormen als ook voor al het betonwerk. Meer mag je van een mens niet verwachten, bovendien vergezeld hij zijn vrouw Ria minimaal twee keer per jaar op een zonvakantie. Als zij het reisdoel bepaalt past Ad zich altijd heel flexibel aan.

Perry is al jaren het aanstormend talent van Panco, werkt het meest samen met Ad Hoefnagels maar zal nu zijn opleiding tot leermeester is geslaagd binnenkort op eigen benen komen te staan. Perry bewijst zijn vakmanschap ook als man van Laura en als vader van Madelon.

Adrie Antens

 • Adrie Antens

Op Adrie wordt nogal eens een beroep gedaan als er lastig timmerwerk gemaakt moet worden. Adrie draait zijn hand niet om voor een kapconstructie als die van de gerestaureerde boerderij in Kedichem.

Wim de Jong

 • Wim de Jong

Selfmade timmerman, zoals zoveel timmerlieden die de veertig zijn gepasseerd. Heeft zich opgewerkt van maatvoerder/stelleur naar een buitengewoon veelzijdig timmerman die geen klus uit de weg gaat.
Is buitengewoon voorzichtig bij het werken op hoogte, en zo hoort het ook. Wim is getrouwd, heeft 2 dochters en wel 30 vissen.

Peter den Braber

 • Peter den Braber

Peter is naast een all-round timmerman ook een meester in de verzorging van zijn goudvinken. Deze zijn wereldberoemd in heel Standaard Buiten.

Klaas Kamp

 • Klaas Kamp

Klaas is altijd de rust zelve, waar Klaas verschijnt is de paniek verdwenen. Naast kundig timmerman is hij ook een gewaardeerde diaken in de kerk van Willemstad.

Ronald Kempenaars

 • Ronald Kempenaars

Ronald Kempenaars is in 2004 als leerling bij Panco gekomen en inmiddels een volle timmerman die zich elke dag van zijn vrolijke kant laat zien, ook zijn vriendin kan dat bevestigen.

Ron van der Ven

 • Ron van der Ven

Ron is een groot mens, niet alleen vanwege zijn formaat XXXL maar ook een mens die z'n vak verstaat en die in elke klus een uitdaging ziet. Ron heeft maar een zwakke kant, z'n enkels zijn niet altijd opgewassen tegen de krachten die op deze gewrichten werken.

Pieter Verschoor

 • Pieter Verschoor

Pieter Verschoor was ooit onze jongste bediende maar heeft inmiddels zijn opleiding Voortgezet Timmerman afgerond en is ambitieus op weg naar meer.

Bert den Hartog

 • Bert den Hartog
 • Bert den Hartog

Bert is een zeer bekwaam metselaar, al uw metselwerk is bij hem in vertrouwde handen. Heeft u uw woning graag uitgevoerd met een boerenvlechting, vraag naar Bert en het komt voor elkaar.

Ook als u graag vist kunt u met Bert in uw eigen taal spreken, al hoeft dit niet noodzakelijkerwijs visserslatijn te zijn.

Ruud de Jong

 • Ruud de Jong

Ruud de Jong is inmiddels al vele jaren een gewaardeerde kracht bij Panco. Hij is sterk in elke bouwklus maar ook van zijn bouwland kan veel geoogst worden dankzij zijn vruchtbare handen.

Ruud is bij de verkiezing voor Beste Bouwleermeester van Nederland geëindigd op een geheel niet onverdienstelijke (gedeelde) tweede plaats!

Wim van Dijk

 • Wim van Dijk

Deze bijzonder veelzijdige medewerker heeft altijd een leerling aan zijn zijde aan wie hij de fijne kneepjes van het vak leert.

Hij is tot grote daden in staat maar verricht die altijd met een opgeruimd karakter. Dat bewijst hij niet alleen in zijn werk, maar ook als echtgenoot en vader.

Rob Haast

 • Rob Haast

Rob is al in 2006 als leerling bij Panco begonnen. Hij ontwikkelt zich als een gedegen medewerker en heeft de ambitie en de talenten om het lang vol te houden.

Willem Kooijman

 • Willem Kooijman

Willem is een leerling waar je op kan bouwen, hij is er altijd als je hem nodig hebt en dat hebben we vaak. Ook bij voetbalvereniging Noordeloos kunnen ze dat merken.

Mike Vermeulen

 • Mike Vermeulen

Na vier jaar bij Ruud in de leer te zijn geweest nu een volleerd timmerman, maar zo ambitieus dat hij ook opgaat om zich het metselvak eigen te maken.

Mike is de Panco-medewerker met de grootste startsnelheid, niet alleen op het voetbalveld maar ook op het werk staat hij zijn mannetje.

Dirk Uittenbogaard

 • Dirk Uittenbogaard

Ook Dirk is een timmerman van onze eigen kweek. Hij timmert inmiddels al jaren voortvarend aan de weg en maakt werk van grote klasse. Dirk heeft alles in zich om de Panco-kwaliteit tot aan zijn pensioen in het jaar 2057 aan de Panco-klanten te demonstreren.

Ries Uittenbogaard

 • Ries Uittenbogaard

Ries zorgt ervoor dat onze loods spik en span is en dat de auto's er altijd schoon en verzorgd bijstaan.

Anne Blokland

 • Anne Blokland

Dat onze opleiding nooit stil staat ziet u aan onze allerjongste medewerker. Momenteel is hij vooral beheerder van het groen rond het Panco terrein. In zijn vrije tijd volgt hij de opleiding tot timmerman bij VMBO school Het Gilde.