Het bedrijf

Al ruim vijftig jaar betrouwbaar, vakkundig en veelzijdig

Groepsfoto personeel Aannemingsbedrijf PancoAannemingsbedrijf Panco is gespecialiseerd in nieuwbouw, woningaanpassingen, restauratie en utiliteitsbouw waarbij innovatie in alle vier de segmenten hoog in het vaandel staat. Vooral op het gebied van woningaanpassingen werkt Panco regelmatig voor professionele opdrachtgevers.

Panco werd ruim vijftig jaar geleden in Hoornaar opgericht door Pantekoek Sr. Hij had 25 jaar de leiding over het bedrijf waarna Michel Pantekoek het roer overnam. In de vijftig jaar dat Panco bestaat is er veel veranderd. Inmiddels zijn er ruim twintig mensen in dienst en is het bedrijf verhuisd van Hoornaar naar Noordeloos. Het nieuwe kantoor is ruimer en heeft uitzicht op de opslagloods op het terrein achter het pand.

Twee kernwaarden van Panco zijn in de afgelopen vijftig jaar echter niet veranderd. Panco is nog steeds een veelzijdige bouwer die vooral hecht aan het leveren van kwaliteit en het in stand houden van een goede relatie met de opdrachtgever.

Dat blijkt ook uit de doelstelling zoals deze een aantal jaren geleden door Panco geformuleerd is: ‘Aannemingsbedrijf Panco stelt zich ten doel door kwaliteit en continuïteit een bijdrage te leveren aan een samenleving waarin zowel opdrachtgevers als werknemers zich goed voelen’.

Ook bouw- of verbouwplannen

Ook bouw- of verbouwplannen? Vraag dan nu onze brochure aan of neem direct contact met ons op:

Aannemingsbedrijf Panco
Noordzijde 104
4225 PL Noordeloos

Tel: 0183-582210
Fax: 0183-582434

BouwGarant - Alles over bouwen en verbouwen