Innovatie

Innovatie staat bij Panco hoog in het vaandel. Dat begint met zo efficiënt mogelijk met energie omgaan, zowel tijdens de bouw als tijdens het gebruik van de woning. Maar daar stopt het niet, wij denken ook graag met u na over oplossingen die zorgen voor meer comfort en veiligheid.

Efficient met energie omgaan

Zonnepanelen op dak van landelijk huisNatuurlijk wilt u een comfortabele en energiezuinige woning. Een van de hulpmiddelen hiervoor is een warmtewisselaar. Deze gebruikt de afgevoerde warme ventilatielucht om de CV-ketel een voorsprong te geven in het verwarmen van het water. De warme ventilatielucht kan ook gebruikt worden om aangevoerde lucht voor te verwarmen.

Een andere oplossing is een warmtepomp. Een warmtepomp gebruikt aardwarmte om te verwarmen, ‘s zomers wordt de bodemopslag gebruikt om te koelen. Uiteraard zijn ook zonnepanelen of een zonneboiler een buitengewoon goede oplossing om energie te besparen.

Ook op het gebied van verlichting staat de techniek niet stil. LED-verlichting geeft een prettig licht en is bijzonder energiezuinig.

Domotica

Slaapkamer met automatische zonwering Domotica staat voor huiselijke elektronica en is een verzamelnaam voor alle apparaten die elektronische informatie gebruiken voor het meten en sturen van functies ten behoeve van de bewoners. Het bekendste voorbeeld is centrale verwarming: de thermostaat meet de temperatuur en op basis daarvan wordt de CV-ketel aangestuurd.

Domotica gaat echter veel verder dan dat, denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van de centrale verwarming per GSM, het automatisch openen en sluiten van zonwering of een inbraakalarm dat automatisch per SMS of telefoon contact maakt met de bewakingscentrale.

De mogelijkheden zijn legio, wij denken graag met u mee over de oplossingen die uw wooncomfort verhogen!

Ook bouw- of verbouwplannen

Ook bouw- of verbouwplannen? Vraag dan nu onze brochure aan of neem direct contact met ons op:

Aannemingsbedrijf Panco
Noordzijde 104
4225 PL Noordeloos

Tel: 0183-582210
Fax: 0183-582434

BouwGarant - Alles over bouwen en verbouwen