Nieuwbouw

De nieuwbouwprojecten van Aannemingsbedrijf Panco. Wij hebben ruime ervaring met zowel traditionele als moderne nieuwbouw in de omgeving van Gorinchem, Leerdam, Vianen, Dordrecht en Rotterdam.

Meer informatie over Nieuwbouw

Vrijstaande woning te Nieuwerkerk aan de IJssel

Vrijstaande woning te Nieuwerkerk aan de IJsselDit door architectenmaatschap Groeneweg & Van der Meijden ontworpen woonhuis is voorzien van een warmtewisselaar om te besparen op de stookkosten.

Meer informatie

Twee onder een kap woning met rieten dak

Twee onder een kap woning met rieten dakBij deze woning heeft de opdrachtgever gekozen voor een landhuis met rieten dak dat lijkt op te gaan in het polderlandschap waarin het gesitueerd is.

Meer informatie

Restauratie

Aannemingsbedrijf Panco heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met de restauratie van oude boerderijen, schuren en herenhuizen.

Meer informatie over Restauratie

Herstel casco boerderij te Kedichem

Herstel casco boerderij te KedichemBij de restauratie van deze jarenlang verwaarloosde boerderij aan in Kedichem werden onder andere de houten spanten en een deel van de fundering onder handen genomen.

Meer informatie

Onderhoudswerk aan gevels en daken te Woudrichem

Onderhoudswerk aan gevels en daken te WoudrichemAan dit historische pand in Woudrichem zijn de dakgoten in oude staat teruggebracht en is onder andere het voegwerk aan de zijgevels vervangen.

Meer informatie

Woningaanpassingen

Een nieuwe badkamer? Een grotere keuken? Een extra verdieping op of een misschien een serre aan uw huis? De mogelijkheden om uw woning aan te passen zijn oneindig.

Meer informatie over Woningaanpassingen

Renovatie voormalige burgemeesterswoning

Renovatie voormalige burgemeesterswoningEen bijzonder project, waarbij het eind jaren zestig gebouwde rustieke huis verbouwd is tot een comfortabele woning met veel licht en ruimte.

Meer informatie

Dakrenovatie bungalow te Hoogblokland

Dakrenovatie bungalow te HoogbloklandDakrenovatie is bij de bungalows die eind jaren zestig gebouwd zijn aan de orde van de dag. Tijdens de bouw, voor de oliecrisis, was isoleren nog geen hot item.

Meer informatie

Utiliteitsbouw

Het bouwen van bedrijfspanden doen we met dezelfde zorgvuldigheid die u van onze andere projecten kent. Wij werken aan een eindresultaat waar u als klant tevreden over bent!

Meer informatie over Utiliteitsbouw

Modernisering showroom Buller, Arkel

Modernisering showroom Buller, ArkelVan onze huisleverancier Büller kregen we het verzoek om hun showroom te moderniseren. Alle opstelplaatsen zijn aangepast waardoor de toonzaal weer fris en modern oogt

Meer informatie

Uitbreiding Christelijke Basis School, Noordeloos

Uitbreiding Christelijke Basis School, NoordeloosPanco was zeer vereerd toen ze van het schoolbestuur de opdracht kreeg om de bestaande Christelijke Basis School in Noordeloos uit te breiden.

Meer informatie

Groot onderhoud

Met steeds groter wordende regelmaat doet Aannemingsbedrijf Panco groot onderhoud aan woningbouwprojecten. De werkzaamheden die we hiervoor verrichten varieren.

Meer informatie over Groot onderhoud

Groot onderhoud 84 woningenen 3 garages in Arkel

Groot onderhoud 84 woningenen 3 garages in ArkelIn 2007 realiseerde Panco een project voor de gemeente Giessenlanden. Binnen dit project moest groot onderhoud gepleegd worden aan 84 woningen en 3 garages in Arkel.

Meer informatie

Groot onderhoud 73 woningen in Giessenburg en Noordeloos

Groot onderhoud 73 woningen in Giessenburg en NoordeloosIn 2008 deed Panco, na openbare aanbesteding, een groot project voor de gemeentelijke woningbouw vereniging waarbij 71 woningen in Giessenburg en twee in Noordeloos grondig werden aangepakt.

Meer informatie

Ook bouw- of verbouwplannen

Ook bouw- of verbouwplannen? Vraag dan nu onze brochure aan of neem direct contact met ons op:

Aannemingsbedrijf Panco
Noordzijde 104
4225 PL Noordeloos

Tel: 0183-582210
Fax: 0183-582434

BouwGarant - Alles over bouwen en verbouwen