Nieuwbouw

Voor Panco is elke klus belangrijk maar de waarheid gebiedt ons te zeggen dat we de meeste eer behalen aan de nieuwbouw van een complete woning. Wat nieuwbouw betreft heeft Panco net zoveel ervaring met traditionele ontwerpen als met modern vormgegeven woningen.

Panco kan voor u, indien gewenst, moderne technologische ontwikkelingen en milieuaspecten inpassen in uw woning, hoe het uiterlijk van de woning ook is.

Een voorbeeld hiervan is de verwarmingsinstallatie in het pand aan de Noordzijde te Noordeloos welke voorzien is van een warmtepomp waarbij de temperatuur van de bodem zowel wordt gebruikt om het huis te verwarmen als om het badwater naar een temperatuur van 50 graden Celsius te brengen.

Vrijstaande woning te Nieuwerkerk aan de IJssel

Vrijstaande woning te Nieuwerkerk aan de IJsselDit door architectenmaatschap Groeneweg & Van der Meijden ontworpen woonhuis is voorzien van een warmtewisselaar om te besparen op de stookkosten.

Meer informatie

Twee onder een kap woning met rieten dak

Twee onder een kap woning met rieten dakBij deze woning heeft de opdrachtgever gekozen voor een landhuis met rieten dak dat lijkt op te gaan in het polderlandschap waarin het gesitueerd is.

Meer informatie

Vrijstaande moderne woning te Noordeloos

Vrijstaande moderne woning te NoordeloosAan de Botersloot in Noordeloos werd door Panco deze zeer modern vormgegeven woning gebouwd. Door het ontwerp is het een huis geworden met veel lucht en ruimte er omheen.

Meer informatie

Vrijstaande woning met warmtepomp te Noordeloos

Vrijstaande woning met warmtepomp te NoordeloosBij dit modern vormgegeven huis is er voor gekozen veel gebruik te maken van natuurlijke materialen. Het huis wordt verwarmd door een warmtepomp die gebruik maakt van bodemwarmte om de woning te verwarmen.

Meer informatie

Nieuwbouw vier woningen te Spijk

Nieuwbouw vier woningen te SpijkDe bewoners van deze vier woningen in Spijk kwamen met de vraag of het mogelijk was een deel van de afwerking zelf te doen. Uiteraard kon Panco hen van dienst zijn want maatwerk leveren we graag.

Meer informatie

Nieuwbouw twee onder een kap woning te Hoornaar

Nieuwbouw twee onder een kap woning te HoornaarDit fraaie huis biedt plaats aan enerzijds een gezin van vijf personen en anderzijds een 1-persoons huishouden. In de rechter woning is een prefab kelderbak geplaatst.

Meer informatie

Nieuwbouw vrijstaande woning te Goudriaan

Nieuwbouw vrijstaande woning te GoudriaanIn Goudriaan bouwde Panco een huis dat helemaal past in de omgeving. In 2003 zijn op het zuidelijk geori

Meer informatie