Restauratie

Aannemingsbedrijf Panco heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van restauratie. U wilt een door de tand des tijd aangetaste oude schuur in oude stijl opnieuw laten opbouwen? Uw oude boerderij in ere herstellen? Of een rijksmonument voor de volgende generaties zeker stellen?

Wij zijn u graag van dienst bij een restauratie. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van een pand bewaart blijft zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit en degelijkheid.

Herstel casco boerderij te Kedichem

Herstel casco boerderij te KedichemBij de restauratie van deze jarenlang verwaarloosde boerderij aan in Kedichem werden onder andere de houten spanten en een deel van de fundering onder handen genomen.

Meer informatie

Onderhoudswerk aan gevels en daken te Woudrichem

Onderhoudswerk aan gevels en daken te WoudrichemAan dit historische pand in Woudrichem zijn de dakgoten in oude staat teruggebracht en is onder andere het voegwerk aan de zijgevels vervangen.

Meer informatie

Groot onderhoud 14e eeuwse woning te Woudrichem

Groot onderhoud 14e eeuwse woning te WoudrichemDe kopers van de pand hadden als eerste wens dit huis comfortabel bewoonbaar te maken. Zij verzochten Panco op de eerste verdieping een keuken, badkamer en slaapkamer te creëren.

Meer informatie

Restauratie gemaal, Postkade te Noordeloos

Restauratie gemaal, Postkade te NoordeloosStichting Landschapsplan de Hâneker kwam naar Panco met de verzoek het oude gemaal aan de Postkade te conserveren voor de komende jaren.

Meer informatie

Restauratie schuur, Bazeldijk te Hoogblokland

Restauratie schuur, Bazeldijk te HoogbloklandDeze zwaar gehavende schuur langs de Bazeldijk in Hoogblokland werd op een hechter fundament opnieuw opgebouwd uit oude houtverbindingen.

Meer informatie

Vervangen voorgevel aan Grotewaard, Noordeloos

Vervangen voorgevel aan Grotewaard, NoordeloosDeze opdrachtgever kwam naar Panco met de vraag hoe hun deerlijk gehavende boerderij het best hersteld kon worden. Na uitvoerige metingen werd besloten tot het compleet vervangen van de voorgevel.

Meer informatie