Utiliteitsbouw

Aannemingsbedrijf Panco staat in de Alblasserwaard vooral bekend om zijn nieuwbouw, restauratie en woningaanpassingen, maar ook voor utiliteitsbouw bent u bij Panco aan het juiste adres.

Het bouwen en aanpassen van bedrijfspanden doen we met dezelfde zorgvuldigheid en accuratesse die u van onze particuliere projecten kent. En ook hier geldt: uw wensen staan voorop, wij werken aan een eindresultaat waar u als klant tevreden over bent!

Op het gebied van utiliteitsbouw is Panco opvallend veelzijdig. Naast de realisatie van kantoorpanden en bedrijfshallen hebben wij ruime ervaring met het uitbreiden van scholen en het bouwen en vernieuwen van medische praktijkruimtes voor onder andere huisartsen en tandartsen.

Modernisering showroom Buller, Arkel

Modernisering showroom Buller, ArkelVan onze huisleverancier Büller kregen we het verzoek om hun showroom te moderniseren. Alle opstelplaatsen zijn aangepast waardoor de toonzaal weer fris en modern oogt

Meer informatie

Uitbreiding Christelijke Basis School, Noordeloos

Uitbreiding Christelijke Basis School, NoordeloosPanco was zeer vereerd toen ze van het schoolbestuur de opdracht kreeg om de bestaande Christelijke Basis School in Noordeloos uit te breiden.

Meer informatie

Nieuwbouw museum te Goudriaan

Nieuwbouw museum te GoudriaanHet was ons een groot genoegen om een museum te mogen bouwen waarin het werk tentoongesteld wordt van de Belgisch/Roemeense kunstenaar Ianchelevici

Meer informatie

Fundering en dockloadingstation loods te Ameide

Fundering en dockloadingstation loods te AmeideBij de bouw van de nieuwe loods voor dit bedrijf in Ameide werd Panco gevraagd om de complete onderbouw voor de staalconstructie van de loods te maken.

Meer informatie

Nieuwbouw bedrijfshal Transportbedrijf Rien Boom en Zn.

Nieuwbouw bedrijfshal Transportbedrijf Rien Boom en Zn.Transportbedrijf Boom was in de loop der jaren echt uit haar jasje gegroeid. Panco bouwde een loods met naast veel ruimte voor op- en overslag een werkplaats, een kantoor, toilet- en doucheruimtes en een kantine.

Meer informatie

Verbouwing voormalige brandweerkazerne te Hoogblokland

Verbouwing voormalige brandweerkazerne te HoogbloklandVoor deze opdrachtgever gevestigd in een voormalige brandweerkazerne mocht Panco de garagedeur vervangen door een voor een ontwerpstudio fraaiere voorgevel.

Meer informatie

Uitbreiding bassisschool de Fakkel te Goudriaan

Uitbreiding bassisschool de Fakkel te GoudriaanHet bestuur van de basisschool de Fakkel in Goudriaan was er veel aan gelegen de school te moderniseren. Hiervoor werden onder andere twee extra lokalen aangebouwd.

Meer informatie

Diverse werkzaamheden aan Zwembad De Donk, Hoornaar

Diverse werkzaamheden aan Zwembad De Donk, HoornaarPanco voert met regelmaat diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan De Donk in Hoornaar, ook de kunststof boeiboorden werden door Panco aangebracht.

Meer informatie

Geheel vernieuwen huisartspraktijk, Rotterdam

Geheel vernieuwen huisartspraktijk, RotterdamVoor deze huisartspraktijk in Rotterdam werd de gehele inbouw vernieuwd.

Meer informatie