Woningaanpassingen

Een nieuwe badkamer? Een grotere keuken? Een extra raam? Een extra verdieping op of een misschien een serre aan uw huis? De mogelijkheden om uw woning naar uw wensen aan te passen zijn oneindig. Panco kijkt graag met u wat de mogelijkheden zijn om uw woning naar uw wensen vorm te geven.

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van dakkapelen, aanbouwen, serres, kelders en andere woningaanpassingen maar ook een meer rigoureuze renovatie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Daarnaast hebben we veel ervaring op het gebied van aanpassingen rond de Wet Voorzieningen Gehandicapten, zodat we u ook op dat gebied van dienst kunnen zijn.

Renovatie

Renovatie voormalige burgemeesterswoning

Renovatie voormalige burgemeesterswoningEen bijzonder project, waarbij het eind jaren zestig gebouwde rustieke huis verbouwd is tot een comfortabele woning met veel licht en ruimte.

Meer informatie

Dakrenovatie bungalow te Hoogblokland

Dakrenovatie bungalow te HoogbloklandDakrenovatie is bij de bungalows die eind jaren zestig gebouwd zijn aan de orde van de dag. Tijdens de bouw, voor de oliecrisis, was isoleren nog geen hot item.

Meer informatie

Badkamerrenovatie te Noordeloos

Badkamerrenovatie te NoordeloosDeze opdrachtgeefster wist zelf precies hoe ze de badkamer gerenoveerd wilde hebben, Panco was de aangewezen partij om de ideeen uit te voeren.

Meer informatie

Diverse aanpassingen aan grachtenpanden Noordeloos

Diverse aanpassingen aan grachtenpanden NoordeloosIn bijna alle Noordeloose grachtenpanden mocht Panco wel op een of andere wijze verbouwen. Zo werden van drie panden de gemetselde borstweringen vervangen.

Meer informatie

Aanbouwen

Aanbouw aan woning met veranda te Kedichem

Aanbouw aan woning met veranda te KedichemDeze aanbouw past goed bij het meer dan honderd jaar oude huis en geeft de luxe om van vroeg in het voorseizoen tot laat in het naseizoen buiten te zitten.

Meer informatie

Overdekt terras te Giessenburg

Overdekt terras te GiessenburgDeze opdrachtgever zag in Panco de ideale uitvoerder van zijn wens om een overdekt terras te realiseren.

Meer informatie

Aanbouw, Laantje te Noordeloos

Aanbouw, Laantje te NoordeloosDe opdracht aan de architect was niet simpel: ontwerp een mooie moderne aanbouw met veel licht en lucht en een buitenruimte waar je droog kan zitten.

Meer informatie

Nieuwbouw garage en veranda te Noordeloos

Nieuwbouw garage en veranda te NoordeloosOp een mooi lokatie in Noordeloos mochten we voor deze opdrachtgever een nieuwe garage annex fietsenberging bouwen. Laten werd door Panco ook de veranda vervangen.

Meer informatie

Nieuwbouw schuur met terras te Noordeloos

Nieuwbouw schuur met terras te NoordeloosBouw voor ons een opslagruimte in twee lagen, passend bij onze recent gebouwde woning, dat was bij deze klus de opdracht aan Panco.

Meer informatie

Aanbouw aan woning te Noordeloos

Aanbouw aan woning te NoordeloosU weet zelf het beste wat er aan uw woning moet veranderen om het wooncomfort te verhogen. Zo werd bij deze woning in Noordeloos een stukje tuin opgeofferd om de woonkamer uit te breiden.

Meer informatie

Aanbouw van een balkon met serre en brandtrap

Aanbouw van een balkon met serre en brandtrapIn de authentieke binnenstad van Dordrecht mochten we deze bijzonder aanbouw maken.

Meer informatie

Dakkapelen

Dakopbouwen te Dalem

Dakopbouwen te DalemBij deze woningen in Dalem werd extra ruimte gecreeerd door de aangebouwde garage met plat dak van een extra verdieping te voorzien. Het skelet werd geheel van hout gemaakt.

Meer informatie

Serres

Aanbouw serre aan jaren vijftig woning, Leerdam

Aanbouw serre aan jaren vijftig woning, LeerdamVoor deze jaren vijftig woning kreeg Panco de vraag om in overleg met de bewoners een meer leefbare woon- en werkkamer te creeren.

Meer informatie

Aanbouw serre te Noordeloos

Aanbouw serre te NoordeloosDe bewoners van deze jaren dertig woning wilden graag meer leefruimte creeren. Na overleg met de bewoners kwam Panco tot een ontwerp met een fraaie serre voorzien van HR++ glas.

Meer informatie

Serre met kelder, Rotterdam

Serre met kelder, RotterdamDeze bijzonder vriendelijk opdrachtgevers gaven Panco opdracht tot het realiseren van een kelder achter hun tien jaar oude nieuwbouwwoning.

Meer informatie