Diverse aanpassingen aan grachtenpanden Noordeloos

Informatie project

Locatie: Noordzijde, Noordeloos
Gerealiseerd: 1998-heden
Bijzonderheden:

In bijna alle voor Noordeloos zo karakteristieke grachtenpanden mocht Panco wel op een of andere wijze verbouwen. Zo werden van drie panden aan de achterzijde de gemetselde borstweringen vervangen door doorzichtige, zodat er voor de bewoners meer uitzicht op het water ontstond.

Bij twee werden de achterpuien vervangen door schuifpuien en bij een werd een serre annex kelder ingang gemaakt. Het totaalplaatje van de achterzijde van dit rijtje woningen krijgt door al deze veranderingen een wat rommelige maar ook erg levendige aanblik. Bij deze woningeaanpassingen staat het woonplezier voor de gebruiker bovenaan.

Het onderhoud was bij deze woningen een gevoelig punt, deze panden waren namelijk gemetseld met een holle steen, waardoor op de plaatsen waar geen verwarmde binnenmuur aanwezig was, aanzienlijke vorstschade ontstond.

Ook de dakbedekking is bij de meeste vervangen en is er onderhoud aan de dakkapellen gedaan. Bij een van de woningen mochten we het souterrain verbouwen tot een praktijkruimte voor klassieke homeopathie. Een hele ingreep maar wel een met een stralend resultaat.

Ook bouw- of verbouwplannen

Ook bouw- of verbouwplannen? Vraag dan nu onze brochure aan of neem direct contact met ons op:

Aannemingsbedrijf Panco
Noordzijde 104
4225 PL Noordeloos

Tel: 0183-582210
Fax: 0183-582434

BouwGarant - Alles over bouwen en verbouwen