Stap voor stap

Hieronder vindt u oeen aantal specifieke stappenplannen voor bijvoorbeeld het bouwen van een aanbouw of een nieuwe keuken.

Algemeen stappenplan

U wilt gaan bouwen of verbouwen. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of om de bouw van een compleet huis, in grote lijnen moeten in de voorbereidingsfase altijd dezelfde stappen worden doorlopen.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u woonruimte uitbreiden? Een aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren. Maar wat is er allemaal mogelijk? Heeft u een bouwvergunning nodig?

Meer informatie

Badkamer en keuken

Is uw badkamer of keuken aan vervanging toe, of is er een fikse opknapbeurt nodig? En hoe kunt u water, energie en kosten besparen?

Meer informatie

Dak en goot

Is uw dak of dakgoot toe aan vervanging? Grijp deze gelegenheid dan aan om iets extra's te doen met uw dak. Bijvoorbeeld isoleren, een dakterras aanleggen, een lichtkoepel plaatsen of een zonnepaneel aanbrengen.

Meer informatie

Dakraam en dakkapel

Wilt u van een donkere rommelzolder een leefbare ruimte maken? Met een dakraam haalt u veel licht in huis; met een dakkapel extra licht en ruimte.

Meer informatie

Indelen woning

Een woning biedt vaak onverwachte mogelijkheden. Door de indeling te veranderen kan verrassend veel ruimte ontstaan.

Meer informatie

Isoleren

Wilt u een comfortabele en energiezuinige woning? Isoleren is dan de oplossing. Zo kunt u uw energierekening met tientallen procenten verlagen.

Meer informatie

Kozijnen

Is uw kozijn aan vervanging toe? Past er dubbel glas in het bestaande kozijn? Het vervangen van een kozijn is geen alledaagse klus, een klus die u waarschijnlijk wilt uitbesteden.

Meer informatie

Serre

Wilt u een ruimte aan uw woning als verlengstuk van uw tuin? Met een serre kunt u zo'n plek creeeren.

Meer informatie

Ook bouw- of verbouwplannen

Ook bouw- of verbouwplannen? Vraag dan nu onze brochure aan of neem direct contact met ons op:

Aannemingsbedrijf Panco
Noordzijde 104
4225 PL Noordeloos

Tel: 0183-582210
Fax: 0183-582434

BouwGarant - Alles over bouwen en verbouwen